Det nærmar seg visning!

Denne gjengen var tysdag samla hjå Kathrine og Kristoffer Østhus for å planleggja visningsdagen som skal vera på Fogn 27. august.

Denne gjengen var tysdag samla hjå Kathrine og Kristoffer Østhus for å planleggja visningsdagen som skal vera på Fogn 27. august.

Visningsdagen 27. august (klikk HER for informasjon) nærmar seg med stormskritt, og tysdag var ein heil gjeng samla for å gå gjennom programmet og sjå etter gode løysingar på dei utfordringane det måtte vere med eit slikt arrangement. I tillegg til gruppa som har jobba med visningen, og personane som skal stå på dei ulike stasjonane, var også ordførar Henrik Halleland og Asgeir Ladstein frå Ladstein Bygg med på møtet. Det er alt fleire (over 20 personar) som har meldt seg på visninga og no byrjar programmet å verta "spikra". 

Helgøy Skyssbåt henter folk på hurtigbåtterminalen i Stavanger klokka 10.00, og har ein sightseeing i Ryfylke på veg inn mot Fogn. 

Omlag klokka 11.30 går folk i land på ferjekaien på Fogn, der ein eller fleire bussar venter. Her vert det først guida tur rundt øya, før folk kan velgja kva for stasjonar dei vil gå på (klikk HER for å lese meir om dette). Opplegget med stasjonar varar fram til klokka 15.00, då det er tid for avsluttande matfest i Eidsvåg.

I Eidsvåg er det gratis mat til alle, både besøkande og fastbuande. Det kjem til å verta både tomatsuppe og grillmat. I tillegg til maten vert det ulike innslag i Eidsvåg, før Helgøy Skyssbåt henter dei besøkande og fraktar dei mot Stavanger ca. klokka 17.00. 

Vi som bur på Fogn ynskjer jo å vise fram dei flotte øya vår i all sin prakt denne dagen! Vèret er det lite vi kan gjere med, men det finnes andre ting vi kan bidra med. Det er flott om:

  • Vi heiser flagget denne dagen
  • Vi er synleg tilstades i "stasjonsøkta", særleg på oppvektsenteret (spesielt fokus på borna) og på butikken.
  • Vi møter opp på matfesten i Eidsvåg, slik at dei besøkande får treffa så mange av oss som mogleg!

Dette vert knallbra!