Gjentok suksessen frå i fjor!

Det er berre å finna fram hatten, slik at ein har ein hatt å ta av seg for prestasjonen til Halvard Bøe! Halvard, som vann prisen for årets landbruksvideo på nettstaden traktor.no i fjor, har nemleg gjort det kunststykket å vinna for andre år på rad! Juryen seier i år dette om videoen som 18-åringen frå Fogn har sendt inn:

Halvards video er ekstremt variert med bilder av både maskiner og dyr. Den skildrer godt hvordan livet som ung landbruksengasjert sjel er i praksis. Han tar oss med både på jobb og fritid, og viser gjennom det hvilken livsstil det er å være bonde.

Les heile saka hjå Traktor.no ved å klikka her.

I ein kort uttale til Fogn.org svarar Halvard nokså nøkternt og med begge beina på jorda slik på det obligatoriske sportsspørsmålet: "Kva føler du no?":
Nei, eg er nå glad for dette...

Halvard kan, i tillegg til å kalla seg dobbeltvinnar av årets landbruksvideo, sjå fram til å motta ein arbeidstelefon frå Cat, modellen S60, eit gåvekort frå Norges Bondelag, eit Pop@Work hørselvern med DAB-radio og ein traktor-caps.

Vi gratulerer Halvard så mykje med sigeren, og oppfordrar alle til å sjå videoen hans, som ligg under: