Julegrantenning med meir på butikken!

1. søndag i advent var det tenning av julegrana ved butikken på Fogn. I tillegg til julegrantenninga, var det "avduking" av nye bilete inne i butikken, og opning av den nye møteplassen utanfor butikken. Ein gigantisk nisse var og med og sette julestemningen denne ettermiddagen.

Mange folk hadde møtt opp, noko som kom best fram då butikken plutseleg vart smekkfull etter at folk fekk beskjed om å trekkja inn for å sjå på avduking av dei nye bileta. Desse tre bileta heng på butikken, og syner nokre av dei lokale produsentane på Fogn. Det var også slik at fleire av dei som var avbilda sto for sjølve avdukinga. 

Den nye uteplassen vart offisielt opna like etter avdukinga. Denne plassen kjem til å stå open , slik at folk har høve til å vere der, også utanfor butikken sine opningstider. Plassen består av ein betongplatting med to store rottingsofaer. Alt er glassa  inn, men dei mange skyvedørene gjer at ein kan opna og lukka nesten heile frontveggen om ein skulle ynskje det.

Til slutt var det tenning av julegran og julelys elles på butikken, etter at folkemengda hadde talt ned frå 10. Sjå fleire bilete av det som skjedde i serien under: