Rekordbasar på Erås!

Med stort sett sol og fint vèr, over 120 besøkande og nesten 17 000 kroner til prosjektet "Maisha Mema" i Nairobi, Kenya, vart det ein rekordstor kulturbasar på Erås museum laurdag. "Kongen av kultur", Malvin Sandanger seier nemleg at det aldri har vore så mykje folk på ein slik basar, og det har heller aldri kome inn meir pengar! 

Programmet var, som vanleg, nokså enkelt. Men folk verkar til å setje pris på å kome saman til uformell drøs og ein kaffikopp, før dei får litt program og åresal med påfylgjande trekning. I år var Johnny Mydland og Olle Hemdorf med og song og informerte om prosjektet blant borna i Nairobi, før dei tre åreomgangane vart utsolgte i rekordtempo. Ein kunne nok også solgt ut ein fjerde omgang, men det er ikkje alltid lett å vite kor mange folk som kjem...

Sjå mange bilete frå kulturbasaren 2015 i serien under: