Flott konsert med "Frimenn"!

Laurdag 20. juni hadde mannskoret "Frimenn" frå Jæren konsert både i Finnøy og Fogn kyrkje. Begge stadar kom det mykje folk for å høyre på koret sitt breide repertoar av songar, som vart framført med mykje trøkk i stemmene, akkompagnert av både trekkspel, bass og banjo. Folk fekk også vere med og syngje på fleire av songane som verka både kjende og kjære for tilhøyrarane som stemte godt i. 

Det var Svein Østhus som hadde fått mannskoret til å kome til Fogn, noko som i seg sjølv er godt gjort når ein fekk høyre litt om kor opptekne desse karane stort sett er. Svein kunne fortelje at han først prøvde å "få napp" i 2014, men at "Frimenn" då var fullbooka, og heller måtte satse på å kome i 2015. Når dette no lot seg gjera, var det godt å sjå at så mykje som omlag 100 personar nytta anledningen og møtte opp for å få med seg konserten i Fogn kyrkje. 

De kan lese meir om "Frimenn" på nettsida deira ved å klikke

Under er nokre fleire bilete frå konserten på Fogn: