Storvegs feiring i flott vèr!

17. mai 2015  - 19.jpg

Årets 17.mai-feiring på Fogn var venta å verta ei våt oppleving, då meteorologane hadde varsla til dels store nedbørsmengder på nasjonaldagen. Slik vart det ikkje, eller i alle fall ikkje mellom klokka 09.30 - 15.00, altså i det tidsrommet vèret gjerne kunne vise seg frå si beste side (noko det gjorde!).

Feiringa var nokså tradisjonell med tog til kyrkja, der det var ei samling før toget vendte attende til oppvekstsenteret til matøkt og leiker for små og store!

Om kvelden var det folkefest med imponerande godt oppmøte, når ein tek i betraktning at 17. mai i år var avslutninga på ei langhelg, og folk flest skulle på jobb eller skule på måndag 18. mai. Tom Hetland hadde tale denne kvelden, då det også vart vist fleire filmar som hadde blitt produserte av 17. maikomiteen. Desse filmane kan du sjå ved å klikka HER.

Under er ein god del bilete frå dagen. Dei fleste bileta er knipsa av Karianne Østhus.