Strålande søndagsskulesamling!

Det var ikkje berre vinnarlaget på sporleiken (biletet) som hadde grunn til å smila då det vart arrangert felles søndagsskulesamling for heile kommunen på Fogn oppvekstsenter søndag 19. april. Ramma rundt arrangementet var nemleg fantastisk med 15 grader og sol frå ein himmel som må kunne kallast så godt som skyfri. Omlag 130 store og små møtte opp og fekk sjå (og bidra til) ei dramatisering av søndagens tekst om sauene og gjetaren, og ein ulv spelt av Tor Øyvind Skeiseid i villsvinkostyme... Etter denne første samling, som foregjekk inne på oppvekstsenteret, var det tid for å gå ut og ha sporleik, grille og slappe av i vårsola. Stemningen var svært god, og både lokale og besøkjande nemnde på at samlingar som denne gjerne kunne verta ein tradisjon blant søndagsskulane i kommunen!

Under er nokre fleire glimt frå arrangementet.