Daglegvarer på døra?

Etter at butikken på Fogn er under avvikling/har stengt dørene, er det fleire som lurar på korleis dei skal få tak i daglegvarer framover. Dei fleste har nok fått med seg at det vert arbeida med ei permanent butikkløysing på sikt, men denne vil sansynlegvis ikkje vere "oppe og gå" i løpet av dei første vekene. Difor er det behov for ei kortsiktig løysing, og det er her Coop Finnøy ved Idar Rosland kjem inn i biletet. Rosland har nemleg sendt ein mail til Fogn grendalag der han informerer om fylgjande:
------
Coop Finnøy kjem til å tilby daglegvarer for levering på dørene på Fogn kvar veke. Varene kjem til Fogn med ferja som er på øya klokka 10.25 kvar torsdag, og varer må vera bestilte før midnatt, måndag kveld.

Coop Finnøy har diverre ikkje kapasitet til å ta imot bestilling per telefon, så bestillingar må sendast på mail: finnoy@finnoy.coop.no. 

Alle kundar vil få rekning på varene. Dei som ikkje ligg inne i Coop sitt system vil verta lagt inn. Prisen på frakt er 100 kr per kunde. 

NB! 14. mai er Kristi himmelfartsdag, så då vert køyreruta flytta til onsdag 13. mai.
------

Fogn.org vil oppfordra folk til å tilby hjelp til dei som vil handla, men tykkjer det kan vere vanskeleg å bestilla daglegvarer på mail.