Åpningsfest og navnekonkurranse!

Fogn IL vil invitere til offisiell åpningsfest av styrketreningsrommet den 28-mar-15 klokka 1400. Kom og se, bli inspirert og begynn å tren!!

Fogn IL ønsker også innspill til ett passende navn på det nye treningsrommet i løa til Oddny og Terje. Forslaget kan enten legges i konvolutten merket «Navneforslag» i løa, eller sendes på SMS til Heidi på 470 10 909. En komité vil deretter velge ut de 3 beste forslagene, og deretter så kjører vi avstemning på Fogn.org for å finne det endelige navnet. Merk at fristen for gode forslag er 22. mars. Det blir premie til vinneren!!

Informasjon om styrkerommet: Det er åpent for alle over 14 år. Parkering skjer ved pakkeriet, og det er viktig at man ikke parkerer foran lagerporten og inngangsdøra. Parkering skal ikke skje på tunet til Oddny og Terje!

Kjernetiden er mellom 15-21 hver dag, men rommet er også åpent på dagtid. Trening skjer på eget ansvar, og vi anbefaler at ingen trener alene. Lasse Hovda er tilstede onsdager fra klokken 1900 dersom noen trenger veiledning eller tips i forhold til apparatene. 

Priser for bruk av trimrom frem til 01-Jul-15 (dette inkluderer zumba/styrketrening i gymsal):              
200 NOK for medlemmer
400 for ikke-medlemmer,

Betaling skjer ved innbetaling til kontonummer 3347.30.09159. Merk betalingen med «Navn» og «Halvårsavgift Trening». Etter sommeren kommer det nye priser.

Vi ønsker samtidig å takke Windoornet for støtte på kroner 10 000 NOK til gulvet i treningsrommet.

Se også: Retningslinjer for bruk av styrkerommet.

Tekst: Pål Rune Grønås