TV-Vest med flott program om Fogn!

Reporter Veronica Simonè Fjeld rapporterer mellom anna frå Joker Fogn i dette programmet.  Foto: Skjermbilete frå TV-Vest

Reporter Veronica Simonè Fjeld rapporterer mellom anna frå Joker Fogn i dette programmet. 
Foto: Skjermbilete frå TV-Vest

I august var reporter Veronica Simonè Fjeld og kameramann Tommy Rørvik på Fogn i to dagar for å gjera opptak til ein episode i TV-Vest sin programserie "Øyhopping". Tysdag 1. desember vart programmet frå Fogn sendt på lufta, og vi fekk sjå reportasjar frå både butikken, oppvekstsenteret, museet og ein aldri så liten "hjemme-hos" reportasje frå familien Øyvind og Ingunn Sandanger! Til saman vart dette veldig god reklame for Fogn, og det er berre å dela videoen vidare til folk som enno ikkje har fått sjå kor flott vi har det her! Programmet er nemleg lagt ut på nett av TV-Vest, og du kan sjå det ved å klikka nede til venstre i videovindauget under!

PS! I byrjinga av programmet seier reportar Veronica at det tek omlag ein halv time med ferja til Fogn. Vi som bur her veit at turen er unnagjort på eit lite kvarter, så ikkje la reisevegen skremma dykk...