Knusing av lecablokker i kyrkja på fredag!

Ja, det kan vere at det er ei spesiell overskrift, og ja, det kan godt vere at dette med knusing av lecablokker ikkje er det viktigaste som skal skje i kyrkja på fredag. Men overskrifta fekk nok eindel til å klikke seg inn på denne saka, så då kan de like godt lese litt meir om det som skal føregå!

"Konsert og drøsekveld" har Torolf Nordbø kalla samlinga som startar i Fogn kyrkje, fredag 4. desember klokka 20.00. Torolf sjølv, som kanskje er best kjent i rolla som "Han innante" kjem til å bidra med song, gitar og munnspel, saman med vår eigen Dag Olav Sæbøvåg som også stiller med song og gitar! Men ingen av desse har, så langt vi veit, planar om å knusa lecablokker. Det har derimot danske Øyvind Borgsø, som tidlegare var gjengkriminell i Oslo og på topp innan kampsport. I dag er han diakon og veiledar i bøn og kristen meditasjon. Torolf vil ha ein samtale med Øyvind om "reisa hans", og Øyvind vil i tillegg knusa lecablokker for oss!

Inngongspengar: 150 kroner for vaksne, born (5-17 år) betalar 50 kroner. Maks 300 kroner per familie. 

Alle er hjarteleg velkomne!