Juleverkstad på oppvekstsenteret

Torsdag 10. og fredag 11. desember var det igjen tid for juleverkstad på Fogn oppvekstsenter. Juleverkstaden er ein årelang tradisjon, og det er heilt sikkert mange av dei som er føresette til borna i dag, som har både gode minner og fysiske gjenstandar som stammar frå denne førjulsaktiviteten. I år skulle elevane innom fire stasjonar med ulikt innhald. Her var baking av julekaker, snekring av juletre beståande av rekved, liming av mosaikk på glaslykter og sying av ulike filtgjenstandar. Barnehagen kom rundt til stasjonane på torsdagen, ikledd sine Luciakostymer, og delte ut eigenbakte lussekattar. Under julegrauten på fredag var også barnehagen med, slik at heile oppvekstsenteret åt saman i foajeen denne dagen. 

Under er ein fyldig serie med bilete frå eit av høgdepunkta i adventstida for mange Fognbuar!