Godt nytt år!

Årets siste kveld vart markert med eit flott fellesfyrverki på Fogn. Biletet over er knipsa mot slutten av fyrverkishowet, som vara i nokså nøyaktig 10 minutter frå klokka 18.30-18.40 på nyttårsaftan. Det var mange som hadde møtt opp, og leiar i grendalaget, Kristoffer Østhus, talte at det var nokså nøyaktig 100 personar tilstades. Mange trakk fram det positive med at oppskytinga starta såpass tidleg, slik at også dei yngste borna kunne få med seg denne delen av feiringa. Når vèret også var mykje betre klokka 18.30 enn rundt midnatt, må dette seiast å ha vore ein stor suksess! Det var grendalaget og idrettslaget som hadde gått saman for å finansiera fyrverkeriet, og Trond Egil Sivertsen var henta inn som "skytebas". 

Fogn.org vil med det ynskja alle lesarar eit veldig godt nytt år!