Klart for fyrverkeri, marsj og cup!

Romjula går mot slutten, og det er på tide å sjå framover mot nyttårsaften og dei første dagane i det nye året. Her kjem litt meir informasjon om dei ulike arrangementa.

Fyrverkeri - Nyttårsaften kl. 18.30 ved skulen
Fogn grendalag og Fogn IL har gått saman om å arrangera fellesfyrverkeri for heile familien. Ved å arrangere fyrverkeriet så tidleg som 18.30 treng ikkje dei yngste borna å vere vakne heilt til midnatt for å sjå glitter og eksplosjonar. Det er Trond Egil Sivertsen, som er rutinert rakettoppskytar, som fyrer opp rakettane ved skulen.

Nyttårsmarsj - 2. Januar kl. 17.00 frå skulen
Fogn IL sin nyttårsmarsj med start ved skulen. Løypa går over Bø - Høgaste - Erås og så tilbake til skulen. 50 kr per deltakar og maks 150 kr per familie. Gløgg og pepperkaker etterpå. Møt opp!

Nyttårscup - 2. Januar kl. 19.00 i gymsalen
Den tradisjonsrike romjulscupen i volleyball er dette året flytta til etter nyttår, men det er framleis volleyball som står på menyen. Gå saman med venner og kjente og  meld på eit lag: Aldersgrensa er 8. klasse. Laga skal bestå av seks eller fleire spelarar og vere ei blanding av damer og menn (min. to av kvart kjønn). Meld på lag til Pål (97040089) eller Jakob (99014338). Ein kan også melde på lag i Fogn IL si nyoppretta Facebookgruppe (søk på Fogn idrettslag på Facebook). Dersom nokon har lyst å vera med, men manglar lag, eller laget ditt mangalar spelarar, så gje oss beskjed om dette. Då kan vi gjere eit forsøk på å opprette kontakt med andre som er i same båt, slik at alle som ynskjer det får delta. Per 30. desember er det meldt på fire lag.