Idrettslaget minner om varetellingsdugnad

Først av alt, godt nytt år!!!

Som tidligere kommunisert har vi tatt på oss jobben med årets varetelling på Joker Fogn. Denne går av stabelen lørdag 3. januar fra klokken 09.00-18.00. For dugnadsjobben mottar idrettslaget 15.000 - 20.000 kroner, alt etter hvor flinke vi er til å bidra. Så her er det bare å møte opp med godt humør. Pengene skal sammen med en del av idrettslagets egenkapital benyttes til å oppgradere nærmiljøanlegget på Fogn Oppvekstsenter. 

MEN, for å kunne gjennomføre varetellingen trenger vi hjelp av dere som foreldre av idrettslagets aktive barn. Det blir 3 timer per familie, og oversikten er som følger:

09:00-12.00
Fam J Bø
Fam Sevheim
Fam Løkset
Fam Øyvind Sandanger
Fam Håvard Østhus
Fam Kristoffer Østhus
Fam Rolfsen

12.00-15.00
Fam Sangedal
Fam Torgersen
Fam Lasse Hovda
Fam Straumstein
Fam Aukland
Fam Sunde
Fam Ståle Runestad
Fam Marianne Ward

15.00-18.00
Fam Grønås
Ottar Sandanger
Fam Rørheim
Fam Borgemyr
Fam Sivertsen
Fam Sandanger Iversen
Fam Berland

Vi håper at minst en representant fra hver familie har mulighet til å stille, slik at vi får gjort jobben raskt og effektivt. Dersom tiden ikke passer, så er det selvfølgelig muligheter for å bytte internt. Dersom det absolutt ikke passer, gi beskjed til Jakob på 990 14 338 eller Heidi på 470 10 909 snarest. 
Det er selvfølgelig også mulig for alle andre medlemmer/interessenter å delta på varetellingen, frivillige kan henvende seg samme plass… ;-)

TEKST: Pål Rune Grønås