Fogn med i verdsrekord!

Vèrdama Eli-Kari Gjengedal sette torsdag kveld verdsrekord i lengst vèrmelding, då ho gav seg etter å ha snakka om vèret i over 33 timar. Ein imponerande prestasjon og ein rekord som fort kan verta ståande i lang tid. Då er det jo ekstra stas at perla i Ryfylke, Fogn, var eit av emna Eli-Kari var innom på vegen mot verdsrekord. Fognajenta Anne-May Sandanger var nemleg ei av dei som sendte inn bilete til TV2, og Eli-Kari fekk dette biletet opp på skjermen og viste det til alle sjåarane. Og ikkje nok med det. Ho kunne fortelje at ho hadde vore mykje på Fogn i barndomen, og ho fortalte litt om dei mange drivhusa som er her på øya. Stas!

Videoklippet det er snakk om kan du sjå ved å klikke HER.

Takk til Anne-May Sandanger som sendte inn biletet til TV2, og på den måten fekk lurt inn Fogn i verdsrekorden. Takk også til Øyvind Sandanger som tipsa Fogn.org om denne saka!