Snart drivstoff på Fogn!

(f.v.) Kristoffer Østhus, Ivar Opsal, Øyvind Sandanger og Pål Rune Grønås er fornøyde eiere av drivstoffanlegget på butikken

(f.v.) Kristoffer Østhus, Ivar Opsal, Øyvind Sandanger og Pål Rune Grønås er fornøyde eiere av drivstoffanlegget på butikken

Fogn.org har motteke denne pressemeldinga frå det nystarta aksjeselskapet Fogn Handel:

Fire lokale patrioter har en tid jobbet for å få gang på drivstofftilbudet på øya, og endelig ser det ut som alt er på plass for å starte jobben med å gjenreise drivstoffanlegget på butikken. Finansieringen er nå på plass ved hjelp av støtte fra Merkur-programmet, i tillegg til en behjelpelig bank i Hjelmeland Sparebank.

Fogn Handel, ved styreleder Kristoffer Østhus, har kjøpt anlegget av Arnstein Idsøe og Joker Fogn. Det er i utgangspunktet planlagt å investere i en ny frittstående tank, samt oppgradering av det eksisterende pumpeanlegget. Nøyaktig hvor lenge arbeidet vil ta er per dags dato usikkert, men det satses på at befolkningen igjen kan fylle opp tanken på hjemmebane en gang i løpet av oktober.

«Det at man må reise til Finnøy for å fylle drivstoff, har i lengre tid irritert mange av oss. Vi følte det var på tide at noen ordnet opp i akkurat den saken, 1.5 år uten drivstoff på øya er alt for lenge!!» sier Øyvind Sandanger (forøvrig dagens bursdagsbarn, hipp heisann hurra!!) i en kommentar.

Da er det bare å glede seg til åpningsfest, tidspunkt for denne blir selvfølgelig annonsert her på Fogn.org når det er klart.

Fogn Handel har ei eiga Facebookside. Denne finn du ved å søkja etter "Fogn Handel" på Facebook, eller ved å klikka HER.