Marsjera i helga?

Foto frå Fognamarsjen 2012

Foto frå Fognamarsjen 2012

Søndag 17. august vert Fognamarsjen arrangert for 26. gong på rad! Marsjen vert gjennomført på tradisjonelt vis med start/mål ved skulen, og turen går dei omlag 10 kilometrane rundt øya. Starten går mellom klokka 15.00 og 16.00 og startkontingenten er på 75,- per deltakar og maks 225,- per familie. 

Det vert høve til kjøp av brus/sjokolade ved Selvåg. 

Det er berre to personar, Anders Sandanger og Jakob Bø, som har gått alle dei 25 tidlegare fognamarsjane. Sjølv om du kanskje ikkje kan måla deg med desse, skal du vite at premiering er innan rekkevidde for alle, noko premieringsoversikta under syner:

 

 

 

1. gong: Bronsemedalje

5. gong: Sølvmedalje

10. gong: Gullmedalje

15. gong: Elitestaup

20. gong: Endå eit staup

25. gong: ???

For å sjå kor mange gonger du og alle andre har gått marsjen kan du klikka HER for å få ei fullstendig oversikt.

Fogn IL ynskjer nye og tidlegare deltakarar velkommen til ein vonleg fin søndagstur rundt øya!