Innspel til kommuneplanen?

Skjermbilde 2014-07-30 kl. 22.05.21.png

Finnøy Kommune rullerer i desse dagar samfunnsdelen av kommuneplanen. Det er denne delen av planen som legg føringar for samferdsel, arealforvaltning, oppvekst, kultur og andre viktige aspekter i kommunen. Kommunen inviterer no til 2. gongshøyring på planen, som skal gjelde frå 2014-2026. 

Sjå planutkastet ved å klikke HER, og sjå kva kommunen sjølv skriv ved å klikke HER.

Alle som ynskjer kan kontakte kommunen direkte og kome med sine tilbakemeldingar. Samstundes er Fogn grendalag invitert til å kome med tilbakemeldingar, og det er mogleg å gå via dei for å få gitt sine innspel til kommunen. Grendalaget skal utforme eit skriv til kommunen, på bakgrunn av tilbakemeldingar dei har fått. Frist for å gi innspel til grendalaget er 6. august og desse kan spelast inn til leiar Kristoffer Østhus på telefon 970 90 902 eller mail kristoffer@osthus.as.