Søppeltømming 2014

garbage-can1.jpg

Søppeltømming kan seiast å vera ein av dei (mange) tinga som fungerer godt på Fogn. Rymi sender ut ein kalender i starten av året, som seier at dei stort sett kjem til Fogn annakvar onsdag, og så kjem dei og hentar søpla vår til avtalt tid. Likevel klarar mange av oss å rote til datoane, og gløyme ut om det faktisk er søppeltømming neste veke, eller om det alt er to veker sidan dei var her førre gong. For ikkje å snakke om dei gongane onsdag er ein heilagdag, som t.d. 17. mai, eller 1. juledag. Og kor hadde eg lagt den kalenderen igjen...

Heldigvis finst RYMI sin kalender i digital utgåve, slik at vi alltid kan finne ut når det er tid for å sette fram bosspannet vårt, og når vi faktisk ikkje treng å gjennomføra denne, nokså tiltakskrevande, aktiviteten. Denne digitale kalenderen får du tak i på Rymi sine nettsider, eller ved å klikka HER. 

NB! Denne kalenderen er tilgjengeleg gjennom ei eiga lenke, nede til venstre på framsida til Fogn.org.