Fin kulturbasar med strålande resultat!

Laurdag 1. september gjekk den årlege kulturbasaren på Erås Museum av stabelen. Basaren, som er eit samarbeid mellom Erås Museum og Fogn Grendalag, vart avholdt for 10. gong i år, og rammene var flotte med sol og så godt som skyfri himmel! Opp mot 100 personar møtte opp, slik at det var godt med folk både utanfor, og inne i løa denne ettermiddagen!

På basaren bidrog Mantas Tadaravicius med nydelege tonar på saksofon, i tillegg til at vi fekk informasjon om kva årets pengar gjekk til, nemleg barneheimsprosjektet Masimaze i Sør-Afrika. 

Det var som vanleg sal av kaffi og kaker, i tillegg til dei tradisjonelle årene, klipte ut av skoesker. Det var også eigen trekning på ei strikka kofte, og på ei dokke med diverse utstyr. Mange hadde bidratt med gevinstar, og mange kjøpte lodd, slik at summen som no er oversendt til Masimaze, vart på 15 839 kroner!

Bla i fotogalleriet øverst i saka for å sjå fleire bilete.