Gjer Fotball VM enno meir spanande!

Russland 2018.jpg

Fotball VM er stor stas for dei aller fleste som liker fotball, men kampar som Panama - Tunisia og Australia - Peru er kanskje ikkje så ekstremt spanande, i utgangspunktet. Dette kan ein likevel gjere noko med, ved å vere med på ein tippekonkurranse, som gjer alle kampane interessante, og du som les dette er herved invitert med i ein slik konkurranse!

VG har nemlig laga eit konsept som dei kallar "VM-profeten", der ein skal tippa utfallet av alle kampane i VM. Ein kan endra tipset sitt heilt opp til kampstart, og det finnest ein eigen "profetknapp", som gjer at du får eit komplett tippeforslag, berre ved å trykka på ein knapp. Så kan du heller endra etterkvart. På denne måten er det ikkje VELDIG MYKJE arbeid i forkant, noko som gjerne hindrar mange i å delta i slike konkurransar.

Klikk HER for å bli med i ligaen "Fogn" på VG sin "VM-profet"!

NB! Eit lite ekstratips, for å ha god oversikt over kampane, kan vere å få alle kampar direkte inn i kalenderen på mobilen. Klikk HER for å fikse dette til din mobil.