Konsert med Tore Thomassen og lokalt barnekor.

Tore Thomassen er ein musiker som i mange  år har reist rundt og sunge og spelt for små og store. Ofte i kyrkjer i samarbeid med lokale barnekor, og mange år med skulekonsertar for Rikskonsertane. Han har og vore fast inventar med musikk og forteljingar på Korsveifestivalen. Han har gitt ut fleire plater for barn og vaksne. Han skriv og barnebøker og har  to sangar i Norsk salmebok.

Han vil halde konsert i Fogn kyrkje lørdag 10.nov. Barnekoret vårt TøfFOGNådig har øvd på sangane hans og vil vere med på konserten. Det er og barn frå Talgje og evt andre stader i kommunen med. Tema for denne konserten er Åpent hus – gode bibelhistorier.

Det blir øving i lag med Tore Thomassen frå kl 1630

Konserten starter kl 1830

Me håper du  kjem, velkommen

 

På vegne av arrangør: Heidi Bø Sangedal

Design: Bernt Sunde

poster-ultimat-korrekt.png