Basar i kyrkja på laurdag!

Hei
Uteområdet ved kyrkja her på Fogn er blitt flott, men det manglar ein del ting før alt er ferdigt. Det er belegningsstein, mur, utelys og litt småknask. For og finansiera dette så har ansvarskomiteen bestemt at det skal arrangeras ein basar 
Men det er like viktigt at denne kvelden skal vere ein kjekk og sosial kveld for folk i alle alderar
Dette skjer Lørdag den 27/10 kl 18.30 i Fogn Kyrkje.

Programmet for kvelden begynner å bli klart. 
Barnakoret TøfFOGNådig skal synga.  Heidi Bø Sangedal ska sei nokon velvalgte ord te oss. Ellers blir det premiere på eit nytt samarbeid der Messing og trekkspill gjengen skal spela ilag. Så litt diverse overraskelsar vil komma

Basardelen blir i kyrkjekjellaren. Her stiller ein flott gjeng med damer og lagar mat og kaffi til alle! I sjølve basardelen blir det ei bok bare for barn og ei for alle. Mange flotte gevinstar er allerede på plass. (men me er jo veldigt glade for fleire...) Me er veldigt takknemlige for alle som gir gevinstar.

Håpar at absolutt alle på Fogn frå hus og hytter som kan kjeme denne kvelden, både unge og eldre.

Viss folk frå naboøyar, eller andre plasser vil komma er dei hjertelig velkomne (det passar godt med ferje) For skyss eller andre spørsmål ta kontakt med 
Heidi ‭:470 10 909‬
Øyvind: 92090918

Håpar at akkurat DU kjeme!

(Det blir og ett lite gjensyn med «ristaren» (sjå bilde under) 

Tekst: Øyvind Sandanger

44323424_1086951411487492_4694513938744737792_n.jpg