Tour of Norway for kids TIL FOGN!

Under årsmøtet i grendalaget, onsdag 29. mars, vart det offentleggjort at Noregs største sykkelritt for barn, Tour of Norway for kids, kjem til Fogn måndag 10. juli 2017! Det er Fogn Handel med Ivar Opsal i spissen, som har arbeida med dette, i og med at Joker er hovudsponsor i rittet. 

I 2016 var Tour of Norway for kids innom 56 stadar i Noreg, men at dei kjem til ei øy, og ikkje minst ei såpass lita øy som Fogn, verkar nokså unikt. Dei kjem med eit ferdig opplegg med sykkelritt for ulike aldersklassar, proff ramme rundt det heile, premiar til alle og utlodning av flotte gevinstar mot slutten av arrangementet. TV2 har også faste innslag frå Tour of Norway for kids, på sine sendingar frå Tour de France. 

Meir informasjon om dette arrangementet, som nok vil lokka mange familiar på besøk til Fogn, kjem ut over våren. I mellomtida kan de lesa meir om arrangementet på sykkelrittets eigne nettsider ved å klikka HER.