Velkommen på solidaritetsaksjon!

PER-Chaco-Rosario-16.jpg

Onsdag 1. november, frå klokka 16.15-18.15 er det igjen tid for solidaritetsaksjon på Fogn oppvekstsenter. I år går pengane som vert samla inn til skulebarn i Peru, slik at dei får både undervisning og lærebøker på sitt eige språk. 

Under aksjonen blir det sal av suppe med tilbehør, kaker, saft og kaffi. Det blir også diverse aktivitetar og salsboder i gymsalen under aksjonen. I tillegg vert det også dette året ein brukthandel der ein kan gjera gode kupp på mykje forskjellig! 

Dersom nokon har noko dei vil bli kvitt, som dei trur andre ville betale nokre kroner for å kjøpa, så set vi pris på om folk kjem med bidrag til brukthandelen. Dette kan leverast i oppvekstsenteret si opningstid på tysdag 31. oktober og onsdag 1. november.

Alle er hjarteleg velkomne på solidaritetsaksjonen!