Oppdatert informasjon om søndagstur til Kvitsøy

Idrettslaget arrangerer søndagstur til Kvitsøy med Helgøy Skyssbåt søndag 19-Juni, samtidig som A-laget skal spille seriekamp. Avreise vil være etter kirketid, ca klokken 1215 fra Sørvåg med retur fra Kvitsøy ca 1730. Reisetiden er beregnet til omtrent 45 minutter, og vi regner med å plukke opp spillerne på Mekjarvik ca 1245. Kampen er satt opp med starttidspunkt klokken 1400, men de reisende velger selv om de vil nyte Kvitsøy eller om de vil se kamp.

Det jobbes med å få til litt opplegg på Kvitsøy, blant annet besøk på fyret, som er åpent mellom 13.00-15.00. Dette besøket gjennomføres så snart turistene ankommer mens A-laget varmer opp til kamp. I tillegg satser vi på grilling etter kampslutt, enten ved hjelp av griller vi får låne på Kvistøy eller så tar idrettslaget med seg engangsgriller fra Fogn. Så handle inn godt med grillmat på Joker Fogn (inhabil reiseoperatør) før avreise.

Prisen vil være 200 NOK per voksen, og gratis for barn. Betaling skjer kontant om bord på båten. Per nå er det påmeldt 67 stykker, noe som betyr at det fortsatt er ledige plasser igjen på båten som kan ta maks 97 passasjerer. Vi kjører derfor en forlengelse av påmeldingsfristen, hvor først-til-mølla prinsippet gjelder. paal190479@hotmail.com eller på melding til telefon 970 40 089 gjelder fortsatt.

Det ser ut på værmeldingene til å bli en flott dag, så bli med på tur for å heie guttene til nok en seier!