Heilt topp folkehelsedag!

Tysdag 24. juni var det fagdag om folkehelse på Fogn oppvekstsenter. Her var det fokus på ulike ting som er bra for oss som menneske, og tema som kosthold, nettvett, vennskap og fysisk aktivitet var i fokus. Folkehelsekoordinator Oddny Kjølvik, helsesøster Margretha Kjølvik Berge, frivilligkoordinator Ragnhild Valand og trusopplærar Heidi Bø Sangedal bidrog på ulike vis denne dagen. Elevane kutta grønnsaker og laks som dei hadde på grillen i kvar sin lille pakke laga av aluminiumsfolie, og maten vart sjølvsagt spist utandørs i det flotte vèret! Barnehagen var invitert med på lunsjen, og det såg ut til at også dei yngre borna sette pris på den gode maten!

Mot slutten av dagen gjekk alle elevane til Peråsen, der Margretha venta med is til alle saman. For det er lov å kosa seg litt og... På vegen opp mot Peråsen var det tre stasjonar der elevane måtte gjere nokre styrkeøvingar. Elevane fullførte "med glans", og det virka som om alle hadde det heilt topp på denne flotte folkehelsedagen!