Det skjer ved juletider på Fogn - 2016

Det skjer, som vanleg, ein heil del på Fogn i jula! Under er ei liste med eindel høgdepunkt:

Lille julafta - klokka 23.00
Fogn kristelege ungdomslag arrangerer midnattsamling i kyrkjekjellaren. Her er det god stemning med mykje drøs, i tillegg til høgtlesing av juleevangeliet. Det vert servert klementiner, pepperkaker og twist.

Julafta - klokka 13.00
Gudsteneste i kyrkja, ved prest Anders Kvalevåg. Her vil nokre born ha eit julespel, i tillegg til at Silje Sandanger skal syngja for oss. Det vert takkoffer til Talgje Sokn sitt misjonsprosjekt.

1. Juledag - klokka 12.00
Fogn bedehusforening arrangerer høgtidsmøte på bedehuset, ved Arne Straumstein. Det vert kollekt til hjelpeprosjektet "Redeemed in Zion".

2. Juledag - klokka 12.00
Gudsteneste i kyrkja, ved prest Terje Engstrøm. Det vert musikalsk innslag ved Kjell Emil Berge og Jon Håkon Østhus. Nattverd. Det vert takkoffer til Kirkens Nødhjelp.

3. Juledag - klokka 17.00
Søndagsskulen sin juletrefest på bedehuset. Anne Martha Straumstein har andakt. Elles vert det gong rundt juletreet og det som elles høyrer med på ein tradisjonell juletrefest.
50 kroner per person, maks 150 kroner per familie.

Fredag 30. desember - klokka 17.00
Fogn IL arrangerer marsj med start frå skulen. Løypa går over Bø, Høgaste og Erås, før ein går attende til skulen, der det vert servert gløgg og pepperkaker. 
50 kroner per person, maks 150 kroner per familie.

Fredag 30. desember - klokka 19.00
Tradisjonen tru så er jula også tid for å måla krefter i volleyball. Romjulscupen vert som vanleg arrangert i gymsalen på skulen. Påmelding skjer enten på Fogn IL si Facebookside, eller til Pål på telefon 970 40 089. Får vi et Østhuslag, et Familielag, et Bondelag, et Gartnerlag, et Butikklag, et Bedehuslag, et Kirkelag, et Grendalag, et Ungdomslag, et Nabolag, et Taperlag, et Superlag og ikke minst, kjem Vinnerlaget fra i fjor og i forfjor? 
Dersom nokon ikkje har lag, men ynskjer å spele, meld frå til Fogn IL, så skal dei nok finne andre som er i same situasjon. 
Kvart lag bestå av minst 6 spelarar, og det må vere minst to frå kvart kjønn på banen heile tida. Spelarane må vera frå 8. klasse og oppover.

Velkommen på alle arrangement i jula!