Populær nisse!

Laurdag 17. desember var det annonsert både julegraut, quiz, sal av juletre og besøk frå Nordpolen til Fogn, noko som trakk mange folk ut denne siste laurdagen før julaften. Fogn Handel hadde rigga til med bord, graut og julemusikk inne i lageret utanfor butikken. Der var det også quiz i regi av Øyposten sin utsending Oddvar Vignes. Den same Oddvar var ikkje å sjå då julenissen dukka opp like før klokka 13.00, saman med ein kasse full av godteposar. Då flokka borna seg saman på eit blunk, og det kunne sjå ut som om dei hadde vore snille i år, heile gjengen. Dei svara i alle fall ja på julenissen sitt obligatoriske spørsmål før han delte ut godteposar til alle borna!

Det er vanskeleg å seie kor mange som var innom arrangementet i løpet av dei to timane det sto på, men at det var godt over 100 personar er det ingen tvil om! Under er fleire bilete frå den kjekke samlinga: