God stemning på nyttårscup!

Også i år vart den tradisjonsrike romjulscupen i volleyball til ein nyttårscup grunna gunstig kalender for dei som er glade i mange fridagar ved juletider. Det var ikkje fleire enn fire lag som hadde meldt seg på cupen, men desse gav til gjengjeld alt, og syte for at cupen også i år vart ein suksess!

Dei fire laga, "Dreamteam", "Oppsop", "Team Ambulanse" og "Vinnarlaget frå i fjor og forfjor" spelte først gruppespel, som la grunnlaget for kven som møtte kvarandre i semifinalane. Då desse var unnagjort sto "Oppsop" og "Vinnarlaget frå i fjor og forfjor" att som finalelag. Her var det sistnemnde som trakk det lengste strået då dei vann 2-0 i sett, og difor kan kalla seg "Vinnarlaget frå i fjor, forfjor og året før det" dersom dei melder seg på også til neste cup. 

Under er eindel bilete frå det som skjedde denne laurdagskvelden. Desse er knipsa av Jørgen Bø jr, Jakob Bø og Håvard Østhus.