God stemning på årets topptur!

Mange hadde stilt opp i Auglendsdalen klokka 12.00, sundag formiddag. Det var godt turvér, sola skein og mange blide ansikt var å sjå. Fyrste klippestasjon var Eikhaug, her kan ein sjå innover Fogn der løypa går opp og ned til ein er i mål på Varhaug. Alt regnet som var komt ned i løpet av veka gjorde at løypa var våt og sleip. Neste klippestasjon var Borgaråsen. Her delte Stavanger Instalasjon ut kvikklunsj og Felleskjøpet buffar, før turen gjekk til Himråsen. Det var heile 54 deltakere som gjekk denne lengste delen av toppturen.

På skulen var 34 deltakere klare klokka 13,  til 4-toppstur. Saman med 7-toppsturen gjekk turen opp til Peråsen, her sat Ole Johan med sjokolade fra Joker Fogn. På Erås var det saftstasjon. Gul og raud saft vart utdelt av Opsalnyhende, som også hadde laga ein kviss. Turen gjekk så opp til Domfjellet, for mange den tyngste og brattaste delen av løypa. På Ørnakula, høgaste punktet i løypa, fekk ein tomater fra Ståle Runestad og kvikklunsj fra Coopekstra. Målet var på Varhaug der Nordengros delte ut regnkåper, kulepennar, refleksbånd mm. Gåvekortet fra Kiwi Finnøy blei vunne av Ellen Runestad.

Fogn IL seier tusen takk til alle sponsorar og til dei som gjekk turen.

Tekst: Mallin Sandanger Iversen