Informasjon om Fogn IL sin påskebasar

Påskebasaren i 2014 baud på både publikums- og salsrekord!

Påskebasaren i 2014 baud på både publikums- og salsrekord!

Av alt som skjer i påska på Fogn, så er det nok ikkje noko som samlar meir folk enn Fogn IL sin påskebasar. Idrettslaget ynskjer å kome med litt meir informasjon om basaren, mellom anna med gevinstliste, slik at folk kan få enno meir lyst til å kjøpe fleire lodd...

Nytt av året er at det vert mogleg å kjøpe lodd, og betale med bankkort. Fogn IL har med seg ein betalingsterminal under salet onsdag, og denne er også tilgjengeleg på butikken på laurdag. Loddsalet på butikken startar kl. 09.00 på laurdag, og trekninga vert klokka 14.00. Inntektene går til nytt nærmiljøanlegg ved oppvekstsenteret, og det vert servering av lappar, kake og kaffi heile dagen. 

Fogn IL ynskjer å takka det lokale næringslivet for gevinstar! Kven som har gitt kva, kan de sjå på gevinstlista ved å klikke HER.