Årets første kamp på Fogn Stadion!

Etter fleire månadars venting er det endeleg den tida på året igjen, då Fogn sitt A-lag i fotball får på seg den blå drakta og kjemper for siger på heimebane! Årets første heimekamp er ein kvalifiseringsrunde til Rogalandscupen, og det er 5. divisjonslaget Tasta som står på motsett banehalvdel. Dette kan kanskje høyrast ut som "lett match" for bortelaget, som ligg to divisjonar over Fogn, men det er mange grunnar til at det ikkje nødvendigvis vert ein klar B på kupongen:

  • Fogn gjorde det svært godt på heimebane i fjor, og tapte aldri med meir enn eit mål på eige gras.
  • Dei to divisjonane som skiljer laga, gjer at Fogn får to straffspark før kampstart. Moglegheiten er altså til stades for ein "flying start".
  • Graset ser kanskje flott ut, men det er ein nokså humpete bane i april. Forskjellen er at Fogn har trent på matta 2-3 gonger alt...
  • Bruset frå heimepublikummet plar å gjere sjølv den mest frykta motstandar nokså overkommeleg for gutane i mørkeblått, og vi har ingen grunn til å tru at dette ikkje skjer også torsdag.

Kampen vert sparka i gong torsdag 23. april klokka 18.50, og skal du få med deg dei to straffesparka og all dramatikken må du ikkje kome eit sekund etter dette!

Det er som vanleg gratis å sjå på A-laget sine kampar, så her bør det bli mykje folk!