Bilete frå konserten med Høiland og Jonassen

Konsert Høiland4.jpg

Onsdag kveld hadde Jan Høiland og Reidar Jonassen konsert i Fogn kyrkje. Det var Fogn grendalag som arrangerte konserten, og mellom 60-70 personar møtte opp for å høyre på dei to eldre, men spreke karane. Fogn.org sin utsending var eigentleg oppteken på andre frontar denne kvelden, og fekk berre eit lite glimt inn i konsertopplevinga, men dette glimtet gav eit godt inntrykk. Forsamlinga kunne gjerne tatt litt meir i då dei vart oppfordra til å syngje med på "Jag trodde englarna fanst", men det kom seg då Reidar Jonassen sa at dei måtte syngje høgare, dei vart jo tekne bilete av... Deretter vart Jan Høiland introdusert, og han fortalte om gamle minner frå Fogn, før han byrja å syngje fleire av dei kjende songane sine. 

Nokre bilete frå konserten ser de under.