Få med deg Hans Inge Fagervik på Fogn!

Etter 40 års artistkarriere kjem Hans Inge Fagervik til Fogn for å ha konsert måndag 1. desember! Konserten går av stabelen i Fogn kyrkje klokka 18.45, slik at det passar med båtruter til og fra andre øyar. Dette må nemleg flest mogleg få med seg, seier primus motor Heidi Bø Sangedal. 

Fagervik er opprinneleg frå Herøy i Nordland, men er nå busett på Færvik på Tromøy i Arendal. Hans mest kjente songar er nok "Farvel, Marita" og "Thomas´ sang", og han har gitt ut ikkje mindre enn 19 cd-ar til saman! 

Fagervik er engasjert i Maritastiftelsen, og inntekter frå cd- og billettsal under konserten på Fogn går til stiftelsen, som har rusomsorg i fokus.

Med seg til Fogn tek han med seg Trygve Hellesen på fløyter, saxofon og gitar, og Rasmus Solem på piano. Begge er blant dei dyktigaste i landet, skal vi tru Fagerviks eige utsagn. Og ikkje nok med det, vårt eige barnekor TøfFOGNådig vert med på fleire av songane! Dei har brukt nokre av Hans Inge Fagervik sine songar i haust, og gler seg no til å opptre med ein så kjent artist!

Billettprisen er 200 kroner per vaksen over 18 år, 100 kroner for dei frå 6-18 år, og så er det sett ein makspris på 500 kr per familie. Alle inntekter frå konserten går som sagt til Maritastiftelsen.

Heidi Bø Sangedal håper at alle veit å nytte seg av denne flotte anledningen til å både få seg ei fin konsertoppleving på Fogn, og samstundes vere med og støtte ei god sak!