Bestilling av Fogn IL genser og treningsbukse

NB! Link til skjema for bestilling finner du både HER og i bunnen av saken.

Endelig er det mulighet til å kjøpe treningstøy igjen! Fogn IL har innhentet sponsormidler for på den måten tilby supert treningstøy fra Umbro til en meget hyggelig pris. Tusen takk til Østhus Bygg og Maskin, Ryfylke Betongservice, Finnøy Elektro, Ryfylke Tomat, Sandanger Maskin, Windoornet.no, Miljøbygg og BB Elektro for en fantastisk mottakelse og økonomisk støtte. Genseren vil komme med Idrettslagets logo på brystet, initialer (ALLE bør legge inn dette) i fronten og firmalogoer på ryggen.

Genserne, Umbro UX-1 HALF ZIP, finnes i størrelsene 116-164 og XS-3XL, og det opplyses om at de nok er litt små i størrelsen. Det vil finnes noen utvalgte størrelser tilgjengelig på Joker Fogn i tiden fremover, og det anbefales å enten prøve der eller kjøre innom vår nye samarbeidspartner Sport1 på Randaberg for å finne riktig størrelse.

image001 (1).png
image002 (1).png

Når det kommer til treningsbuksen (som kommer med initialer og logoen til Fogn IL og Windoornet), så finnes det 2 alternativer. Dette pga at styret i Idrettslaget ikke greide å enes om 1 modell… :)

Vi har ALT 1: Umbro UX-1 TRN PANTS som finnes i størrelsen 116-164 og XS-3XL.


1b.png
1.png

ALT 2: Umbro Core Training pant som finnes i størrelsen 116-164 og XS-3XL.

2.png

Merk at disse er ganske forskjellige i fasong, Core noe mer tettsittende og med formsydde knær. Begge alternativer vil henge på Joker Fogn, men kun i 1 voksenstørrelse (Core i M og UX-1 i L). For å være sikker på hvilken modell man ønsker anbefaler vi nok en gang å kjøre innom Sport1 på Randaberg.

Bestillingsfrist vil være søndag 7-april, så spre ordet slik at alle som er glade i Fogn får denne fantastiske muligheten.

Den meget hyggelige prisen vil for medlemmer i idrettslaget ligge på 150 NOK for genseren, 100 NOK for buska og 200 NOK for begge.

For ikke-medlemmer vil prisen være 250 NOK for genseren, 150 NOK for buksa og 350 NOK for begge.

Medlemskap kan tegnes ved å betale kontingent til Fogn IL på kontonummer 3347 30 09159, 200 NOK for enkeltmedlem og 400 NOK for familiemedlemskap inkludert barn opptil 20 år. Opplys om navn og fødselsdato på nye medlemmer i meldingsfeltet.

Ved spørsmål kontakt Pål på 970 40 089 eller paal190479@hotmail.com

Skjema for bestilling finner du ved å klikke HER.

3.png
4.png
5.png
7.png
8.png
9.png
9a.png
9b.png