Seriestart for A-laget på fredag!

Fotballbanen, som vert klippa av to robotar, ser nok finare ut enn kva den eigentleg er for tida.

Fotballbanen, som vert klippa av to robotar, ser nok finare ut enn kva den eigentleg er for tida.

Fredag 28. april startar Fogn IL sitt A-lag i fotball serien med heimekamp mot Kvitsøy. A-laget har fått gjennomført fleire nysigneringar i vinter, og det er både gamle og nye a-lagsfjes som no står registrert som spelarar i klubben. Andreas Svela gjer comeback etter fleire år i Buøy, medan Ørjan Bø Måkestad har fått nok av storbyfotballen,  og vender heim til Fogn IL igjen. I tillegg er dei fire unge Fognbuane Karl Magne Frafjord, Tom Arne Straumstein, Tor Olav Bø Måkestad og Jørgen Bø registrert som A-lagsspelarar, og det vil heilt sikkert vere fleire av desse som får sin debut når serien no vert sparka i gong!

Fogn er i år i ei pulje med 10 lag, noko som betyr heile 9 heimekampar, mot berre 6 slike i fjor. Ambisjonane til laget er også i år å hamne på øvre halvdel av tabellen. Då bør gjerne Kvitsøy slås, for dei hamna bak Fogn på tabellen i fjor. Det var faktisk den same kampen som rulla i gong fjorårssesongen, og då vart sluttresultatet 2-2. Så får vi sjå korleis det går på fredag, i kampen som vert sparka i gong ca. klokka 18.45!