Oppvekstsenteret på tur!

Nokre av deltakarane på turen tek seg ein kvilepause på eit velta tre på veg ned mot Holevågen.

Nokre av deltakarane på turen tek seg ein kvilepause på eit velta tre på veg ned mot Holevågen.

Fredag 30. september var Fogn oppvekstsenter på sin årlege hausttur. Det var ikkje veldig gode vèrmeldingar, men tur skulle det uansett verta, det var berre ikkje heilt klart kvar turen skulle gå! Planen var nemleg å reise til Rossøy med privatbåtar, men då det blès som mest på torsdag, var det ikkje mogleg å komme rundt øya for å leggje båtane klare til turen som skulle starte fredag morgon. Difor vart det alternativ plan. Oppmøte på Hovda, og så gjekk vegen over dei tre toppane Eikhaug, Borgaråsen og Himråsen, før ferda gjekk vidare til uteplassen bak drivhusa til Rasmus. Her vart det både grilling og leiker, og både barnehageborn og skuleelevar virka til å kosa seg ein heil del! At vi opplevde det aller meste av vèr denne dagen, sette heller ingen dempar på stemningen. Borna var godt kledde, og hadde det heilt topp!

Klikk HER for å sjå mange fleire bilete på oppvekstsenteret sine nettsider.

- Håvard Østhus