A-lagskamp før laurdagsgrauten!

Laurdag 4. juni klokka 11.30 (merk tidspunktet) får Fogn IL sitt A-lag besøk av tabellnabo Sviland til eit tett oppgjer i 7. divisjon. Som de ser er graset grønt, himmelen blå, og forholda fine for fotball på Fogn for tida, så her er det berre å møte opp!

A-laget har berre spelt ein heimekamp i år. Då endte det 2-2 mot Kvitsøy, etter at gjestene utlikna på straffe i kampens siste minutt. Deretter har Fogn spelt tre bortekampar mot topplaga Lura 2 og Voll 2, i tillegg til ein kamp mot Hognestad. Desse kampane har totalt gitt 3 poeng, etter at Hognestad vart slått 3-0 på den forblåste heimebanen sin. Kampen mot Voll 2 vart tapt med 2-0, medan resultatet i Lurakampen ikkje eignar seg på trykk...

Men no er det altså tid for heimekamp igjen, og denne gongen startar altså kampen såpass tidleg at ein kan rekka å få med seg denne før laurdagsgrauten skal svelgjast unna! Under kampen kjem det til å vere open kiosk, med sal av mellom anna kald brus frå den siste nyvinninga i kiosken; eit kjøleskåp...

Velkommen på kamp i godvèret!