Påskeglimt frå Fogn

Sjølv om det ikkje akkurat har vore strålande vèr, så har det vore ein strålande påske på Fogn! Under kjem litt tekst og bilete frå noko av det som har skjedd!

Skjærtorsdag
Etter at over 50 personar kom på nattverdmøtet på bedehuset, møtte også over 50 personar fram på "eggkokingsturen" til Domfjelldalen seinare same dag. Sjølv om regnet tidvis hølja ned koste dei frammøtte seg med grilling, eggkoking, quiz og frukt! Sjå nokre glimt frå turen i serien under:

 

Langfredag
Tradisjon tru var det pasjonsgudsteneste i kyrkja på Langfredag. Også i år var det mange som deltok på denne samlinga. Seinare same dag var det historisk fotballtrening for Fogn IL. Historisk fordi så mange som 34 personar møtte opp! Løysinga vart tre lag inne i gymsalen og tre lag ute i fotballbingen. Eit glimt frå både inne- og utedelen av treninga ser de under!

 

Påskeafta
Fogn IL sin påskebasar veks framleis i omsetning. I år kom det inn over 77 000 kroner, ny rekord trass nokså kraftig vind under både loddsal og trekning på laurdag. Og det var ikkje berre idrettslaget som sette ny omsetningsrekord på påskeafta, også butikksjef Ivar Opsal kunne melde om rekordomsetning. 119 000 kroner omsette butikken for, omlag 10 000 kroner meir enn den førre rekorden, som vart sett så seint som onsdag i påskeveka... På laurdag var det også sal av pølser, brus og kaffi frå "buå" ved drivstoffsalet. Dette var med og bidrog til den gode stemningen som var utafor butikken, som de kan sjå under!

 

1. Påskedag
På høgtidsmøtet om formiddagen på bedehuset kom det så mykje folk at ein måtte opne opp bak til "litlesalen". Og det var ikkje berre på bedehuset ein måtte opne opp foldedørene for at alle skulle få ein sitjeplass! Til gudstenesta i kyrkja om kvelden måtte ein gjere det same på grunn av stor pågang. Nokre bilete frå gudstenesta ser de under: