Juztmove på onsdagar!

Folkehelsekoordinator Oddny Kjølvik har fått eit nytt "hjartebarn"! Det handlar om nettsida Juztmove.no, der det ligg mange ulike filmar for dei som ynskjer å bevege seg litt. Her kan ein få tilpassa "trimtimar" som ein kan gjennomføre foran PC-en, iPaden eller noko anna som kan gå på nett. Og på toppen av det heile er det gratis for alle i Finnøy kommune, og ein kan registrere seg på nettsida Juztmove.no ved å klikka HER.

Onsdag 17. februar inviterte Oddny alle Fognbuar over 60 år til ei samling på Fogn oppvekstsenter. Ein fin gjeng møtte opp, og dei hadde det så kjekt at dei vil samlast til liknande samlingar onsdagar framover, klokka 15.00 på oppvekstsenteret!

Oddny ynskjer alle over 60 velkommen til samlingane, og elles kan folk i alle aldrar registrera seg på Juztmove.no og starta med treninga i dag!