Rapport frå årsmøtet i grendalaget

Kristoffer Østhus (t.v.) overtok som formann etter Jostein Østhus på årsmøtet i grendalaget.

Kristoffer Østhus (t.v.) overtok som formann etter Jostein Østhus på årsmøtet i grendalaget.

Torsdag 10. april var det årsmøte i Fogn grendalag på oppvekstsenteret. I underkant av 30 personar møtte opp og fekk høyre eit interessant foredrag om fellesskap av danske Povl Nørgaard frå prosjektet Livleg Engasjement. Deretter var det tid for gryterett, ris og salat, før ein gjekk laus på sjølve årsmøtet.

Leiar i grendalaget, Jostein Østhus, las opp årsmeldinga før Malvin Sandanger orienterte frå kulturgruppa og Håvard Østhus fortalte om siste nytt frå Fogn.org. Merethe M. Kindingstad presenterte rekneskapen, før Mari-Anne Runestad leia val av nytt styre, varamedlemmar og leiar. Alle val vart gjennomført ved akklamasjon, og gav dette resultatet:

Kristoffer Østhus (leiar, vald inn i styret i 2014)
Arnstein Bøe (vald i 2014)
Janne Aano Bø (vald i 2014)
Joar Sandanger (vald i 2014)
Bjarne Bøe (vald i 2013)
Merethe M. Kindingstad (vald i 2013)
Mari-Anne Runestad (vald i 2013)
Johannes Hovda jr (1. varamedlem)
Kathrine Flesjå (2. varamedlem)

Til slutt vart kvelden avslutta med ei aldri så lita utlodning til inntekt for grendalaget.