OL-konkurransen er her!

Northug.jpg

OL er rett rundt hjørnet, og det er på tide å gjere det heile litt meir interessant. OL-tippinga kan bidra til nettopp dette, men det krevst litt innsats. 

På Fogn.org sin tippekonkurranse skal du tippe på alle øvelsane der Noreg har deltakarar. Du skal tippe kva som vert den beste norske plasseringa, og kva for norsk utøvar som gjer det best. Du får 3 poeng for rett utøvar, og 2 poeng om du tipper rett plassering (medalje, 4.-6. plass eller 7. plass el. dårligare). I tillegg får du 3 ekstrapoeng om du tipper nøyaktig rett medalje (gull, sølv eller bronse). 

Noreg har deltakarar i nærare 70 øvelsar, noko som gjer at det kan ta litt tid å fylle ut eit heilt svarskjema til denne konkurransen. Men hugs på at OL er kjekkare for dei som har tippa litt på førehand... 

Frist for å senda inn svar er klokka 23.59, fredag 7. februar.

Klikk her for å kome til skjema der ein fyller inn svar!