Rapport får julemessa

Anders Sandanger, som er med og arrangerer messa, kunne melde om ein vellukka dag med jamn og god pågang av folk!

Laurdag 23. november vart, den etterkvart så tradisjonsrike, julemessa på Erås museum arrangert igjen. I løpet av dei fire timane messa varte kunne folk få kjøpt smykker, tauprodukter, porselensfigurar, treting, leiker, julekaker og mykje, mykje meir. I tillegg var det mange som nytta seg av tilbodet om å kjøpe seg middag på messa, noko som bidrog til mykje drøs og god stemning! 

Også i år arrangerte kulturgruppa i grendalaget utstilling under julemessa. Tidlegare har både gryteklutar og sokkar vorte utstilt, men i år var det bilete frå Fogn som sto i fokus. Elevane på skulen hadde laga og fotografert "landart" (landskapskunst), og resultata vart stilt ut under messa. I tillegg kunne dei som ville sende inn digitale bilete, og desse vart presentert på ein TV-skjerm gjennom heile dagen. Denne serien med bilete vil bli publisert på Fogn.org i løpet av den komande veka.